Dear friends, this page is somewhat outdated..

So, just for you, perhaps you have not gotten the opportunity but did you know that we have merged all our destinations into one brand new website

http://www.enjoyapartments.com

Please note that as per January 1, 2016 we can ONLY attend you from that website.

For questions, please contact us:
info@enjoyapartments.com

All the best, happy travelling!

Enjoy Apartments

Curacao Vakantiewoningen Curacao Vakantiewoningen Curacao Vakantiewoningen
login sitemap contact
Curacao Vakantiewoningen
 
 Conditions: Partly Cloudy   Vandaag in Curaçao
28°C / 82°F
star Mijn Lijst (0) my list

De lijst is leeg

Een e-mail is verzonden naar uw vriend The e-mail address is wrong

Curaçao stranden

Zon, zee en strand op Curaçao

De mooiste en populairste Curaçao stranden vindt je aan de zuidwest kant van het eiland. Deze stranden hebben een beschutte ligging en kristalhelder water waar je heerlijk kan zwemmen en snorkelen. De noordoost kant van Curaçao bestaat voor een groot deel uit rotsen.

Aan deze kant staat er altijd wind afkomstig van de Noordpoolpassaat wat het ideaal maakt om te windsurfen of kitesurfen.

Zoek je een vakantiewoning te huur op Curaçao dichtbij je favoriete strand ga dan naar Curaçao vakantiehuizen per kaart.

VAKANTIEWONINGEN
calendar
calendar
Zoeken
Jan Thiel strand
op Curacao

mrBob   Mr. Bob
TOPBESTEMMINGEN

JAN THIEL STRAND OP CURACAO

Reisgids BEZIENSWAARDIGHEDEN OP CURACAO Stranden op Curacao Jan Thiel strand op Curacao
AANBEVOLEN
Jan Thiel strand op Curacao
Jan Thiel strand op Curacao
Beoordeling:* * * * *
adres:Jan Thiel, Curaçao

Jan Thiel strand Curacao ligt aan de oostkust van Curacao en is één van de drukste en populairste stranden van het eiland. Ondanks dat er geen zandstrand is is deze locatie zeer geliefd bij families met kinderen. Kinderen kunnen hier veilig spelen in een half afgesloten ondiep gedeelte van de baai. Alle faciliteiten zijn aanwezig op het Jan Thiel strand zodat je je hier urenlang kunt vermaken. Tegen een kleine vergoeding kan je een comfortabel ligbedje huren. Tevens biedt het Jan Thiel strand prima mogelijkheden om te snorkelen en duiken.

Bij het Jan Thiel strand Curacao vind je Zanzibar Beach & Restaurant, Zest en Tinto: drie stijlvolle restaurants. Je kunt hier heerlijk dineren. Bij Zanzibar kun je ook lunchen en Zest is ook tijdens het ontbijt geopend. Er worden regelmatig activiteiten en gezellige feestjes georganiseerd op het Jan Thiel strand. Iedere zaterdagavond speelt er een live band en is het tussen 17.00 uur en 18.00 uur Happy Hour.

In de omgeving van Jan Thiel zijn tal van andere gezellige restaurants te vinden zodat er altijd wel wat voor je tussen zit. Huur een van onze vakantie appartementen Curacao en geniet van het nachtleven op Curacao.

Openingstijden en toegangsprijzen:

Jan Thiel strand Curacao is dagelijks geopend. Het entreegeld bedraagt Naf 5,00 per persoon.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor watersport Curacao lees je onze Curacao toeristen info en ga je naar Activiteiten op Curacao.

 


Association of Curacao Tourist Apartments   enviu cards
Our Trusted Partners
Laagste Prijs Garantie | Maandverhuur | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring | FAQ | Over Enjoy | Eigenaren | Partners | Affiliates
  © 2003 - 2016 Enjoy Holidays S.L. - Vacation rentals